ericasofie.blogg.se

Hej på dig! Erica heter jag, Jag är 18 år och bosatt i Gävle. I Maj kommer Jag och min pojkvän flytta ihop i våran första lägenhet, Du är mer än välkommen att följa med oss på denna resa. Förövrigt bloggar Jag om mitt vardagsliv, fotar en hel del och babblar mycket om hudvård och träning. Hoppas du ska trivas! Vill du komma i kontakt med mig via mejl? Mejladress: eaandren@hotmail.com

Svart grått vitt

Publicerad 2017-03-31 12:44:00 i Mode & Inredning,

ÅH, HJÄLP! Jag och P har varit och kikat lite på färg och tapeter.
Vi är lite sugna på att ha mörkgrått på ena väggen i sovrummet, och är mest ute och slurpar i oss inspiration. Jag är lite så där drygt noggrann med nyanser och annat, så jag vågar inte göra nå beslut om tapet/färg innan vi kommit på plats. Jag är intresserad av kalkfärg, men jag är så otroligt känslig för "obehagliga ytor" lera och annat strävt får mig att rysa av blotta tanken.
 
Anyway, vi har inte hittat någon kalkfärg i butik än så länge och jag vet inte om det är för att de butiker vi kikat i inte säljer kalkfärg själv men de har bara sagt negativa saker om kalkfärgen, tråkigt känner jag.. Man blir ju så kluven. Jag har fått för mig att det är lättare att tapetsera än att måla? Men då måste jag hitta en relativt matt tapet, och det verkar ju tämligen omöjligt.
 
 
 
 
 
Lite mobilbilder från tapetjakten igår. Den proffsigare bilden hittade jag på pinterest, det är typ så jag tänker mig väggen.. Förstår att de lär bli svårt att få fram med en tapet? 
 
Jakten goes on, vi hörs! Kram <3 
 

FRI - YAY ?

Publicerad 2017-03-31 09:00:00 i Vardagligt,

Yay fredag! Nää så exalterad är jag inte riktigt.. Jag försöker tänka på alla dagar med ett YAY innan,livet blir lixom lite roligare då har jag märkt (Tips från coachen ;)!

 La en beställning på lite hudvård idag, påfyllning av rengöring och ansiktsvatten bara. Mer om det när det anländer till min brevlåda.

Helgen kommer bestå av jobb, men bara sammanlagt 6 timmar  / 3 timmar lördag och söndag. Så kommer ha lite tid att umgås med P och hans familj, det klagar man ju inte på.

Jag är ju en ganska rastlös själ som ni förmodligen börjat inse vid denna tidpunkt, så en hemma helg lär ju knappast bli av - ain't nobody got time for that!! 

Jag önskar sol och fint väder så vi kan vara ute massor, där tankar jag nämligen min energi. Tänk dig en långprommis i solen med fin natur och trevligt sällskap, kan det bli bättre? Nja tror inte det.

Vad har du för inställning till helgen? Är du den som tar vara på varenda sekund av ledigheten eller pausar du livet och kopplar av ordentligt?

Hoppas du har en fin fredag! 

 
 

Summering av vecka 13

Publicerad 2017-03-30 21:15:10 i Vardagligt,

God kväll 👋 SItter nyduschad framför datorn med en kopp nybryggt kaffe. Underbart.
Tror att teoriprovet jag skrev idag gick bra, men det återstår att se till nästa vecka.
Tänkte börja skriva en veckoplanering - och veckosummering i veckorna. Tänker mig en planering som i framtiden kommer på måndagar och en summering på söndagar. Spännande att se om veckan blir som man planerat tycker jag 😊
 
Måndag - Skola & Jobb. Börjar kl 9 på måndag morgonar, det är min ända lektion på måndagar. Är i skolan fram till cirka 10:30 och ämnet under den tiden är Svenska. Mycket förberedning inför Nationella Prov nu. Efter skolan har jag oftast jobb på måndagar, och denna måndag var inte annorlunda. Hinner med cirka 5-6 timmar 
jobb och det är både roligt och ett plus för ekonomin. Jag blir lätt rastlös så medand de andra i min klass är helt ledig på måndagar så passar jag heller på att utnyttja tiden på jobb.
 
Tisdag - Skola & Jobb. Börjar dagen med skola igen, även denna gång Svenska till cirka 10:30. Sedan har jag egentligen håltimme fram till 14, men jag valde att plugga hemifrån i tisdags. Det var att läsa på inför dagens prov.
Jobb till kl 18. Jag jobbar ju bara efter bokade behandlingar så svårt att säga när jag börja osv.
 
Onsdag - Praktik. Praktik har jag varje onsdag mellan 12-18. :)
 
 
 
Torsdag - Skola.  Lång dag - 8:30 - 16:30. Hudvård och nagellektion på schemat!
 
 
 
Fredag - Skola & jobb. Vanligtvis har jag en medicinlektion på 3 timmar på fredagar. Sedan står jobb på schemat från 13. Imorgon ska vi dock på studiebesök på komvux, spännande! 
 
Vad tycker ni om veckoplanering&summering? Har ni andra önskemål/tips?
Godnatt! Kram <3

Om

Min profilbild

Erica Andrén

Hej på dig! Erica heter jag, Jag är 18 år och bosatt i Gävle. I Maj kommer Jag och min pojkvän flytta ihop i våran första lägenhet, Du är mer än välkommen att följa med oss på denna resa. Förövrigt bloggar Jag om mitt vardagsliv, fotar en hel del och babblar mycket om hudvård och träning. Hoppas du ska trivas! Vill du komma i kontakt med mig via mejl? Mejladress: eaandren@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela